fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ceremonia ceaiului in Japonia, povestita in ceainaria Carturesti Verona

CeremoniaCeaiului-1Vineri, 12 aprilie, de la ora 18:00, în ceainăria Cărtureşti Verona, Casa de ceai şi Centrul de Studii Româno-Japoneze invită iubitorii de ceai la o seară dedicată culturii japoneze.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcauta.html%253Fcat%253Dall%2526s_query%253Dceai”]Vezi aici mai multe carti despre ceai[/button]

Sub ochii invitaţilor se va desfăşura o ceremonie a ceaiului tradiţională în Japonia, însoţită de explicaţii şi poveşti despre acest ritual, dar şi de o degustare de ceaiuri oferite de Casa de ceai. Pentru această ocazie au fost alese câteva sortimente de ceai de origine japoneză care vor satisfice atât gusturile celor pasionaţi de aromele tradiţionale cât şi curiozitatea celor mereu în căutarea unor amestecuri indite.

Povești din Casa de ceai: ceremonia ceaiului în Japonia este primul dintr-o serie de evenimente dedicate ceaiului care se vor desfăşura în ceainăria Verona sub “acoperişul” Casei de ceai. Născut din dragoste pentru ceai, proiectul îşi propune să concentreze în jurul acestei pasiuni o comunitate activă a băutorilor de ceai. Mai mult, Poveşti din Casa de ceai încurajează crearea unui spaţiu offline în care consumatorii de ceai să schimbe idei, recomandări şi experienţe.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

A aparut nr. 19 al cartii de colorat Baby Looney Tunes

Next Article

"Joia linguritelor", eveniment dedicat lui Milan Kundera

Related Posts

Total
0
Share