fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Circus Is Coming to Town” – expozitie de pictura semnata Matei Serban

CaravanaExpozitia “Circus Is Coming to Town” se deschide marti, 10 Decembrie 2013, in sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei (Splaiul Unirii Nr 22) si va fi pe simeza pana pe data de 10 ianuarie 2014.

Expozitia, organizata de Asociatia Culturala “Societatea de Maine” si Galeria ArtXpert, reuneste sase lucrari pe panza de mari dimensiuni (200cm x 180cm), doua panouri de lemn (40cm x 165 cm) si reprezinta munca constanta a artistului in ultimul an.

GraalTema aleasa, desi pare a fi in rezonanta cu evenimentele publice desfasurate in ultimul an, este, de fapt, o sinteza a societatii in general, neavand o particularitate in timp si spatiu. Autorul, care a expus constant la Carroll Turner Gallery, New Mexico, Backstreet Gallery, Santa Monica, Biblioteca Nationala din Oslo, Galeria ArtXpert din Bucuresti, a convins prin seriozitatea sa, prin stilul inconfundabil si mestesugul bine stapanit care “transpira” incredere de sine si acuratetea limbajului plastic propriu.

Expozitia este organizata cu ajutorul Ministerului Culturii si al Bibliotecii Nationale a Romaniei se bucura de sprijinul Kinecto, Funk International, Piraeus Bank, Heberger GmbH, Danemar, Butan Gas si Newhaus.

afish-pt-net

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Alte 365 de glume pentru copii peste 7 ani

Next Article

Creative Writing Sundays

Related Posts

Total
0
Share