fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Citeste sanatos! Lectura ca terapie – Eveniment in cadrul campaniei „Te așteptam in librarie!”

Marti, 29 septembrie, 18:00-20:00, Ceainaria Carturesti Verona,  Strada Pictor Arthur Verona, 13-15, București.

„Cartile sunt instrumente de evolutie și introspectie personala, nu doar instrumente de evadare din cotidian.” – Cristina Dragulin

Editura Herald va propune sa redescoperiti placerea lecturii si frumusetea cartilor, marti, 29 septembrie, in intervalul orar 18:00-20:00 la Ceainaria Carturesti Verona. Intr-o lume agitata, in care informatiile circula foarte rapid si in care suntem inconjurati de tot mai multe ecrane, vom initia un dialog despre modul in care lectura poate sa constituie un mod eficient de imbunatatire a vietii cotidiene si, totodata, de imbogatire a mintii si a sufletului.

Evenimentul „Lectura ca terapie” face parte din campania Te așteptam in librarie! (1 august-1 noiembrie), care se afla la cea de-a VII-a editie si iși propune sa creeze un context cultural prietenos pentru a redescoperi cititul si mersul in librarie ca metoda alternativa de imbunatatire a vietii cotidiene. Anul acesta, campania este animata de sloganul „Citeste sanatos! Terapie prin lectura intensiva”, prin care Editura Herald si-a propus sa sublinieze beneficiile lecturii pentru publicul larg.

AFIs_ev_lectura_ca_terapie

Invitatii serii vor fi reprezentanti importanti ai culturii române, oameni care prin munca lor au reusit sa transmita publicului fascinatia lecturii, promovând astfel puterea cuvantului scris:

  • Cristina Dragulin: Jurnalist si psiholog clinician, pasionata de lectura si scris, content manager la PsihoShop.ro, initiatoarea blogului de biblioterapie Stroke.ro
  • Tudor Calin Zarojanu: Scriitor, copywriter, jurnalist, programator, realizatorul emisiunii „De ce-as citi?”
  • Ioana Baldea Constantinescu: Scriitor, jurnalist, moderator, producator in cadrul Societatii Romane de Radiodifuziune.
  • Alexandra-Georgiana Andrei: PR Manager/redactor la Hyperliteratura.ro, coautor al cartii 69 de motive stupide ca sa te apuci de citit

Pentru ca cititul se numara printre putinele placeri care aduc beneficii concrete in viata de zi cu zi, invitatii vor prezenta toate motivele pentru care lectura constituie o buna practica de dezvoltare. Totodata, cei prezenti vor avea ocazia sa impartaseasca experienta lor privind beneficiile lecturii pentru bunastarea proprie.

„Am identificat pana acum 47 de motive pentru care merita sa citesti. Iata cateva dintre ele: ca sa te linistesti ca nu esti nebun sau ciudat sau blestemat; ca sa poti trai o suta de vieti; ca sa ai un prieten care nu te va trada niciodata; ca sa fii mai destept; ca sa gasesti solutii la problemele tale si ale altora; ca sa nu te-apuci sa inventezi roata, apa calda sau mersul pe jos; ca sa-ti suporti mai bine viata; ca sa afli lucruri fabuloase; ca sa te bucuri; ca sa te emotionezi; ca sa te amuzi; ca sa te simti bine; ca sa fii mai tare decat altii; ca sa progresezi profesional; ca sa-ti gasesti si sa-ti intretii pasiuni; ca sa te lamuresti ca «nicicand n-o fo» sa nu fie cumva”, declara Tudor Calin Zarojanu

Accesul este liber, in limita locurilor disponibile

Eveniment Facebook

CONTACT: Delia Gavrila, PR & Events Specialist, 0743.050.507, delia.gavrila@edituraherald.ro

ORGANIZATOR: Editura Herald

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Parrot şi Olivier în America, de Peter Carey

Next Article

Precomanda acum "Cavalerul celor sapte regate" de George R. R. Martin si ai 30% reducere

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share