fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Clubul Cartile Denisei se inclina in fata Reginei Diavolului

Astazi, de la ora 19.00, are loc o noua editie a intalnirilor Clubul Cartilor Denisei. Se va vorbi despre cartea lui Jeanne Kalogridis, “Regina Diavolului” – un roman despre Caterina de Medici. Mai jos aveti invitatia si detaliile evenimentului.

Cartea o puteti cumpara si online:

Despre carte:

Fresca istorica somptuoasa si captivanta, romanul Regina diavolului proiecteaza, dintr-o noua perspectiva, un portret complex, nuantat, in clarobscur al uneia dintre marile suverane ale Frantei. Istoria o judeca aspru pe Caterina de Medici: o regina a Frantei adepta a magiei negre, ale carei maini sunt patate de sangele varsat in masacrul din Noaptea Sfantului Bartolomeu.

Romanul lui Jeanne Kalogridis ne arata insa o alta Caterina: o tanara inteligenta pe care rangul, numele si averea o destinau unei „casatorii de stat“. Demna de numele familiei sale, care a dat Europei Renasterii conducatori si papi, Caterina refuza, pentru a-si apara sotul si apoi fiii, sa ramana un simplu pion in jocul politic al barbatilor. Va fi nevoita sa preia fraiele puterii si sa le pastreze, cu orice pret.

invit-regina-web-13nov2013

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

MIHAIL GORBACIOV: Viata mea inainte si dupa Perestroika

Next Article

Atlase si enciclopedii, bookurii pentru copii

Related Posts

Total
0
Share