fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Clubul de lectura Nemira si Odiseea spatiala a lui Arthur C. Clarke

Clubul de lectură Nemira este locul în care pasionaţii de lectură se întâlnesc pentru a dezbate cărţile lor preferate, alături de scriitori şi editori deopotrivă! La cea de-a patra ediţie a Clubului de lectură Nemira, care a avut loc pe 17 iunie, cititorii au discutat îndelung romanul Ubik de Philip K. Dick, una dintre cele mai bune 100 de cărți scrise în limba engleză din secolul trecut potrivit revistei Time.

Următoarea întâlnire a Clubului de lectură Nemira va avea loc luni, 22 iulie, ora 19.00 în aceeaşi mansardă primitoare a librăriei Cărtureşti Verona. Cartea aleasă de către cititori pentru luna iulie este 2001: Odiseea spaţială de Arthur C. Clarke, o adevărată capodoperă a literaturii SF.

Romanul, lansat în 1969, la câteva luni după apariția filmului cu același nume, păstrează acea fascinație a oamenilor față de călătoria în spațiu, teritoriu nou descoperit în acea perioadă. Drumul parcurs de om în evoluția sa, precum și destinația noastră finală ca rasă este întrebarea fundamentală pe care scriitorul o adresează cititorilor săi în această carte. 2001: Odiseea Spațială este una dintre puținele cărți clasice care au pornit de la un film, Arthur C. Clarke plecând în scrierea romanului său de la un scenariu la care lucrase împreună cu Stanley Kubrick.

club-lectura600p400

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

75% reducere la Top 100 carti motivationale si de business

Next Article

Editura Herald ne invita la Festivalul Culturii Indiene – „Namaste India”

Related Posts

Total
0
Share