fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Colecția Muzzy – 30 volume, la doar 99 lei (preț redus cu 83%)

carti si CD-uri pentru copiiCursul reprezintă un program de învățare rapidă a limbilor străine, marele său merit fiind chiar acela că funcționează cu aceeași eficiență și în rândul copiilor sau al adolescenților, dar și în rândul adulților. Copilul tău va învăța cele mai importante cuvinte din mai multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, germană. Concepte despre sănătate, timp, sentimente, zilele săptămânii, oameni și locuri, despre cum să se îmbrace, despre familie și prieteni, despre viața de… acasă și sute de alte cuvinte și fraze, care reprezintă baza vocabularului oricărei limbi a lumii.

Elefant.ro ne face o surpriză extrem de plăcută oferindu-ne Colecția Muzzy la doar 99.00 de lei (reducere fabuloasă de 83%).

Cursul multilingvistic cuprinde: 15 cărți cu DVD, care prezintă o poveste antrenantă cu personaje simpatice, susținută de desene animate și de un vocabular cu peste 500 de cuvinte uzuale în fiecare limbă. Muzzy interactiv cuprinde 15 cărți cu CD: peste 1.000 de exerciții și de jocuri pe calculator. Cerințele de rezolvare sunt subtitrate în limba română.

De-a lungul timpului, cursul lingvistic Muzzy a câștigat o serie de premii importante: Parents’ Choice Award, iParenting Media Award, Duke of Edinburgh Prize, Media and Methods, Featured Product: Wall Street Journal, American Association of Teachers of German, Best Product: SmartKid Online, Worlddidac Award, Le Journal Français.

bogdan
Total
3
Shares
2 comments
  1. Aici imi apare ca colectia Muzzy este 99 lei. Atunci cand as dori sa-l comand, sunt redirectionata pe o alta pagina unde apare ca pretul este de 375 lei. Imi puteti si mie spune acum care este pretul bun? va multumesc
    Annamaria

    1. Oferta cu 99 lei era valabila in data de 7 Septembrie cand a fost scrisa postarea. Astazi am verificat si noi si, intr-adevar pentru colectia de 30 de volume pretul este de 375 lei (doar 35% reducere). Puteti opta insa pentru colectia de 24 de volume + 12 CD + 12 DVD, la doar 179 de lei, de aici: http://bit.ly/coelctia_muzzy_litera Multumim!

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pachet special: Volumele 1, 2, 3 și 4 din «Jurnalul unui puști» de Jeff Kinney la doar 109.90 lei

Next Article

«Război și pace» de Lev Tolstoi la doar 7,99 lei in AdevărulShop

Related Posts

Total
3
Share