fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reduceri foarte mari la cărticelele din colecția Muzzy

MuzzyDespre cărticelele din Colecția Muzzy v-am vorbit în mai multe rânduri pe blog. La un moment dat chiar dispăruseră din stocurile librăriilor, acum văd că au recenit în forță. Mai mult, se găsesc și la prețuri foarte mici, un bun motiv pentru a achiziționa pentru cei mici un curs multilingvistic. Cărticele sunt însoțite și de câte un DVD, iar prețul la care le poți cumpăra astăzi este de doar 5,18 lei pentru fiecare volum.

Vezi aici toate volumele disponibile

MUZZY îți dă șansa de a învăța limbi străine împreună cu copiii tăi! Vrei să poți conversa într-o limbă străină? Vrei să vezi cum copilul tău se distrează în timp ce învață? Vrei să fii sigur că o investiție minimă îți aduce liniștea și îi oferă copilului tău ore de desfătare în timp ce învață aproape fără să își dea seama? MUZZY curs multilingvistic este o experiență unică pentru toată familia și un cadou pe care îl poți face și ție și celor dragi, un cadou care te va mulțumi pe deplin.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
recomandări

Recomandările zilei - 26 iulie 2016

Next Article
Summer Sales

Cărți ieftine în campania Summer Sales de la eMAG

Related Posts

Total
0
Share