fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Colectia „Planeta Bucuresti” a Editurii Vremea dezbatuta la Cafeneaua critica

Un mare succes editorial şi înainte de criză, şi în timpul crizei, şi – probabil – şi după criză: istoria Bucureştiului. S-au publicat, se publică şi se vor mai publica numeroase cărţi – studii, evocări, albume etc. – consacrate „Micului Paris”, trecutului mai îndepărtat ori mai apropiat al Capitalei noastre, venind până către prezent, către noile dezvoltări urbanistice şi către cele mai recente atracţii culturale şi turistice ale locului. Unul dintre cele mai interesante proiecte în materie e Colecţia „Planeta Bucureşti” a Editurii – cum altfel?! – bucureştene Vremea, de la care va porni discuţia de la Cafeneaua critică. Vor fi prezentate – fireşte – şi cele mai recente apariţii din colecţie*.

Invitaţi: Silvia Colfescu (directoarea Editurii Vremea), Roxana Vlăsceanu (PR manager Vremea), Victoria Dragu Dimitriu şi Lelia Zamani (autoare ale unor cărţi apărute în Colecţia „Planeta Bucureşti”).

Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. De la reluarea sa în noiembrie 2008, Cafeneaua critică a fost găzduită de cluburile bucureştene The Silver Church, Club A şi Club Control. De la debutul „stagiunii” 2011-2012, Cafeneaua critică a revenit la Club A**.

Cafeneaua_critica_103_Editura_Vremea_Planeta_Bucuresti_AFIS

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lipeste si coloreaza cu numere - carte de activitati

Next Article

Anna Karenina, noua prezenta in Colectia Papusi de Portelan

Related Posts

Total
0
Share