fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Conferinta: Blair Singer vine pe 10 aprilie in Bucuresti

Blair-Singer-la-Bucuresti

Pe 10 aprile 2013, Blair Singer, cunoscutul scriitor și speaker motivațional, autor al volumului CÂINII DE VÂNZĂRI – Nu trebuie să fii un câine agresiv pentru a avea succes în vânzări (Curtea Veche Publishing, 2007) vine în România pentru a susține un seminar dedicat dezvoltării personale și performanței în business. Conferința este organizată de Salve România și va fi găzduită de Crystall Palace Ballroom, între orele 09:00 și 17:00.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=6f65f4d40″]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Blair Singer este partenerul numarul 1 și consilierul lui Robert Kiyosaki, faimosul scriitor şi om de afaceri, coautor al bestsellerului „De ce vrem să fii bogat” (Donald Trump). Cartea semnată de Blair Singer și publicată în România la Curtea Veche Publishing este parte a colecţiei Robert Kiyosaki, ce conţine câteva dintre titlurile de nonficţiune cel mai bine vândute ale editurii – printre care se numără Tată bogat, tată sărac, Cine mi-a luat banii? sau Cadranul Banilor.

Cainii-de-vanzari_Blair-SingerMesajul conturat de Blair Singer este surprinzător de simplu: nu este nevoie să fii un “câine agresiv” pentru a avea succes. Fiecare câine are talentele sale, care ar trebui apreciate și dezvoltate, astfel încât acesta să se bucure de succesul pe care îl merită, atunci când acționează la capacitate maximă în ariile care reprezintă punctele sale forte. Îndată ce învățăm să identificăm și să contăm pe propriile puncte forte, abilitățile noastre de comunicare, succesul în vânzări și venitul nostru vor exploda! Prin urmare, principiul pe care Blair Singer îl susține în cartea sa este că „cel mai important contract de vânzări pe care îl vei încheia vreodată este cel cu tine însuţi. Tu eşti cel mai dur critic al tău, cel mai dificil client pe care îl vei avea vreodată şi deţii propriul mecanism de respingere. Aşadar, trebuie să reuşeşti să îţi vinzi câte ceva ţie însuţi în fiecare zi.“

Prin unicitatea abilitatilor sale de trainer, Blair Singer a lucrat cu mii de de oameni și companii renumite din topul Forbes 500, ajutandu-i sa isi atinga nivelul maxim de performanță: clienții săi își cresc veniturile cu 34 la% pana la 260% ca urmare a metodei Blair Singer.

Biletele pentru eveniment au fost puse în vânzare pe portalul www.bilete.ro. Prețul unui bilet standard este de 400 lei, iar pentru pachetul corporate (minim 5 persoane) ajungând la 350 lei. Cei interesați pot achizitiona pachete VIP, beneficiind astfel de prânz alături de Blair Singer.

Curtea Veche Publishing a fost înfiinţată în 1998 şi se clasează azi între primele cinci edituri din ţară, fiind lider de piaţă pe segmentul nonficțiune – literatură motivaţională, de educație financiară și socială. Curtea Veche Publishing este editorul exclusiv al seriei Robert Kiyosaki, care a consolidat o bază de cititori activi, interesaţi de excelența în afaceri și comunicarea eficientă în mediul business.

Sursa: comunicat Editura Curtea Veche Publishing

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Inserturile saptamanii viitoare impreuna cu Gazeta Sporturilor

Next Article

Libertatea iti daruieste DVD-uri cu cei mai indragiti actori romani

Related Posts

Total
0
Share