fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Craciunul si Calendarul regal, lansare pe 3 decembrie la Baneasa Shopping City

Craciunul-4Iarna_micCurtea Veche Publishing şi Librăriile Diverta vă invită miercuri, 3 decembrie, la evenimentul de lansare a volumului “Crăciunul regal” de AALLRR Principesa Margareta și Principele Radu ai României și a Calendarului Regal dedicat anului care urmează. Evenimentul va avea loc începând cu ora 18.30 la librăria Diverta Băneasa (Băneasa Shopping City, etajul 1), în prezența Alteței Sale Regale Principelui Radu al României. Intrarea va fi liberă.

În volumul “Crăciunul regal” sunteți invitați la o călătorie de un secol şi jumătate, în care vehicul nu sunt o trăsură, un vagon de tren sau o maşină, ci reşedinţele regale. Principesa Moştenitoare şi Principele Radu ai României au ales să evoce în preajma sărbătorilor de iarnă cea mai intimă, mai personală şi mai definitorie sărbătoare a familiei fiecăruia dintre noi: Crăciunul, aşa cum a fost petrecut de-a lungul timpului de Familia Regală a României. Cititorii vor descoperi astfel momente de sărbătoare din vremea regilor Carol I, Ferdinand, Carol al II-lea și Mihai, petrecute la București, la Săvârșin sau în străinătate.

Cu ocazia lansării acestui volum, Curtea Veche Publishing aduce, în premieră, și un Calendar Regal pentru anul 2015 cu o grafică special dedicată membrilor Familiei Regale a României. Fiecare dintre cele douăsprezece file ilustrează lunile anului cuprinzând o fotografie regală și o amplă serie de evenimente care s-au petrecut în ultimii 150 de ani.

Comunicat de presa Editura Curtea Veche Publishing

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment: lansarea cartii "Despre nerabdarea de a fi rabdator"

Next Article

Un gest pentru o viata. O campanie umanitara pentru iubitorii de carti

Related Posts

Total
0
Share