fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cum mi-a schimbat YouTube viața?

youtube

Editura Humanitas vă invită la Librăria Humanitas de la Cișmigiu sâmbătă, 19 mai, de la ora 11.30, la lansarea primului titlu din noua serie pentru young adults, „Epic Books“. Cartea Însemnări din viața mea de Alfie Deyes, unul dintre cei mai cunoscuți youtuberi ai momentului, va fi punctul de plecare în dezbaterea legată de bloguri, vlogging, abonați, like-uri, Facebook, Instagram, Twitter și mulți alți termeni atât de des folosiți astăzi.

Despre „Cum mi-a schimbat YouTube viața?“ vor vorbi booktuberii Adela Cacovean (Vanilla Moon Books), Daria Maria Campeanu (Daria, prietenă cu cărțile), Adrian Daniel Duţă (Adi D. Duță) și Tea Tea (Tea scrie și citește).

Accesul este gratuit pe baza unei rezervări prin Eventbook.

Alfie Deyes (n. 1993, Londra, Marea Britanie) este youtuber şi autorul bestsellerurilor The Pointless BookThe Pointless Book 2 şi The Pointless Book 3. PointlessBlog, canalul său de YouTube, a debutat în 2009, când Alfie avea 15 ani, şi a adunat între timp peste 5,4 milioane de abonaţi. Alfie are, de asemenea, 5,6 milioane de abonaţi pe Twitter, 4,7 milioane pe Instagram şi peste 1,6 milioane de like-uri pe Facebook.

Însemnări din viața mea, scrisă în 2016, când Alfie avea 22 de ani, este o carte ingenioasă, amuzantă, creativă care dovedește că, dacă ai încredere în tine, faci cu pasiune ceea ce-ți place și muncești îndeajuns, chiar și cele mai năstrușnice vise se împlinesc.

Comunicat Editura Humanitas

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Sub soarele nopții

Recenzie la cartea Sub soarele nopții, de Trish Cook

Next Article

Concurs: Spune-ne ce ai vrea să citești și poți câștiga cartea preferată!

Related Posts

Total
1
Share