fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cum stii ca drumul pe care ai pasit ti se si potriveste?

Cum stii ca drumul pe care ai pasit ti se potriveste

Ai ajuns pana aici si deja ai facut cativa pasi, dar cum stii ca drumul pe care ai pasit ti se potriveste?

Bazar Literar te invita sa pornesti intr-o aventura magica alaturi de Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul si sa descoperi un sistem puternic de eliberare a potentialului mintii. Ce poti face cand iti folosesti la maxim toate resursele cu care esti inzestrat? Orice. Si nu oricum, ci plin de entuziasm, forta interioara, motivatie si determinare.

Cartile ne invata, ne starnesc imaginatia, ne deschid lumi noi, dar dincolo de toate acestea conteaza modul in care acestea isi pun amprenta asupra noastra si ne transforma.

Literatura de dezvoltare personala se imbogateste cu tot mai multe titluri in fiecare an, dar cate dintre aceste titluri ne lumineaza drumul pe care visam ca pasim? Sunt aceste carti utile in dezvoltarea noastra sau sunt ca un balon de sapun ce se sparge imediat ce am inchis cartea? Scopul acestei intalniri este sa punem intrebari si sa primim raspunsuri de la invitatii acestei editii si sa invatam unii de la altii despre motivatii si ce ne poate fi util in dezvoltarea noastra personala.

Ne vor vorbi despre cartile must-read din acest domeniu si ne vor raspunde la intrebari fondatorul editurii Vidia – Eugen Birgoanu si Irina Gherghilescu, unul dintre initiatorii proiectului Trezeste banii din viata ta; Irina scrie despre pasiunea ei pentru dezvoltare personala pe www.urmeazatiinima.ro.

Pentru ca Bazar Literar si-a propus sa ofere carti la fiecare dezbatere, si de aceasta data iti poti alege un volum dintre cele patru carti ale editiei: seria de autor Robin S. Sharma, disponibilia si pe www.vidia.ro:

Cele patru volume sunt scrise sub forma unor fabule, astfel incat pot fi intelese si de cei mai putin familiarizati cu principiile dezvoltarii personale.

Pentru ca ne dorim ca fiecare dintre voi sa primeasca raspunsuri si sa isi spuna propriile opinii referitoare la acest tip de carti locurile sunt limitate.

Joi, 4 iulie
Ceainaria La belle vie din strada Andrei Muresanu, 27
Intrare: 50 lei
Nr. Locuri: 15
Rezervari la: georgiana@publicist.com

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor", de Gary Chapman, Ross Campbell (Editura Curtea Veche)

Next Article

70% reducere la peste 450 de carti de la edituri celebre

Related Posts

Total
0
Share