fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

De Ziua Poeziei, Diverta ne invita la lansarea volumului: “Citeste. Pastreaza, Sopteste”

coperta1Diverta vă invită vineri, 21 martie, de la ora 18.00 la lansarea volumului de poezii “Citește. Păstrează. Șoptește”, semnat de Ianula Gioga. Evenimentul va avea loc în magazinul Diverta din Băneasa Shopping City, iar alături de autoare vor participa la eveniment, în calitate de invitați Eli Roman și Vladimir Drăghia.

Lansat nu întâmplător de Ziua Internaţională a Poeziei, “Citește. Păstrează, Șoptește” este volumul de debut al tinerei autoare și include o selecție de 100 de poezii.

“Aflată la granița dintre maturitate şi naivitate, la vârsta de 21 de ani, am decis să public un volum de poezii, intitulat „Citeşte. Păstrează. Şopteşte”. Cele 100 de poezii sunt frânturi din sufletul meu, un amalgam de trăiri, sentimente, stări sufleteşti care sper să sensibilizeze şi cei mai duri cititori. Doresc ca aceste poezii să fie citite cu ochii minţii şi ai sufletului şi să clatine din temelii acea parte sensibilă din fiecare om. Militez pentru pace, iubire şi frumos, iar aceste trei concepte se împletesc armonios într-o poezie. Vineri, 21 martie, ora 18.00, în cadrul perfect ales pentru desfăşurarea acestui eveniment (Diverta Băneasa Shopping City), aşteptăm oameni care doresc să citească, să păstreze şi să şoptească şi altora cuvinte cu şi despre suflet. Vom sărbători Ziua Internaţională a Poeziei cu zâmbete şi versuri alese”, a declarat autoarea.

Comunicat de presa Diverta

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

50% reducere la cartea "Arta de a (Nu) pierde timpul", de Piers Steel

Next Article

Noi reviste si inserturi la chioscuri (18 martie 2014)

Related Posts

Total
0
Share