fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Descopera tramvaiul lui Mos Craciun impreuna cu Papatram si compania

Editura Adenium, Asociaţia Pasionaţilor de Transport Public Tramclub și RATP Iași vă invită să descoperim împreună cum arată tramvaiul lui Moș Crăciun. Întâlnirea va avea loc duminică, 15 decembrie, de la ora 11.00, în Rondul Tg. Cucu din Iași.

Într-o atmosferă de sărbătoare va fi lansat numărul 4 din seria de poveşti pentru copii Papatram şi Compania (ediție de Crăciun), avându-l ca autor pe Silviu Teodor-Stanciu. Studenții Facultății de Arhitectură „G.M. Cantacuzino” Iași vor susține un concert de colinde, iar Moș Crăciun ne va povesti cum a luat naștere seria Papatram și Compania, ce se întâmplă în numărul 4, dar și cine sunt cei 16 studenți care au pictat tramvaiul lui Moș Crăciun.

La finalul evenimentului, participanții pot face o plimbare cu tramvaiul lui Moș Crăciun pe traseul Tg. Cucu – Gară și retur.
Papatram și Compania este o serie de reviste ilustrate, educative, destinate copiilor. Are o apariție constantă, cu o periodicitate de o dată la două luni. Proiectul se individualizează prin originalitate, având în vedere că protagoniștii poveștilor sunt tramvaie personificate. Fiecare număr al seriei aduce în prim-plan episoade memorabile din istoria transportului public ieșean. Vom face cunoştinţă, rând pe rând, cu diferite modele de tramvaie, date uitării de multă vreme!

Parteneri: Editura Adenium, RATP Iași, Tramclub Iași, National Paints România, Asociația Studenților Arhitecți Iași, Universitatea de Arte „George Enescu” Iași

Parteneri media: Wink Public Multimedia, TVR Iași GÂNDEŞTE VERDE

Afis-Tramvaiul-lui-Mos-Crac

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Litera ne invita la serile de lectura Nobel!

Next Article

"Sa-mi dai de stire", de Pino Roveredo (Editura RAO)

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share