fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Despre „Eminescu – jurnalistul”

UZPRUniunea Ziariştilor Profesionişti din România invită publicul la o nouă ediţie a Seratelor „Eminescu – jurnalistul”, o temă inspirată, care plonjează în fascinanta lume a activităţii remarcabile de ziarist a Poetului naţional.

Institutul Cultural Român din Bucureşti, de pe Aleea Alexandru, nr.38, va fi, ca de obicei, gazda acestui eveniment care va aduce pe lângă tradiţionale subiecte despre Mihai Eminescu şi despre felul unic în care a făcut gazetărie, alte teme importante din tradiţia şi cultura românească, susţinute cu profesionalism şi cu pasiune de importante personalităţi ale vieţii contemporane.

Continuând o frumoasă tradiţie care debuta în anul 2013 având ca suport cu piesa de teatru „Interviu cu Mihai Eminescu”, aparţinând scriitorului şi jurnalistului Miron Manega, ediţia din 11 aprilie se anunţă a fi un nou moment special din seria acestor evenimente ce şi-au câştigat un loc binemeritat în peisajul cultural.

Roxana Ichim Istudor
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Spune-mi ce visezi

"Spune-mi ce visezi" de Sidney Sheldon - cu Libertatea pentru femei

Next Article
Bookfashion

Bookfashion: cum se îmbracă o newyorkeză când merge în Birmania...

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share