fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Dirijorul italian Andrea Riderelli, la Sala Radio

dirijor italian la sala radioAndrea Riderelli, muzician complex care îmbină în activitatea sa mai multe ipostaze – dirijor, compozitor, inginer de sunet, profesor, fondator de formaţii muzicale – cu o carieră construită în principal în Italia şi România, va dirija Orchestra de Cameră Radio în concertul programat miercuri, 13 martie (19.00). Toate lucrările din acest concert sunt în primă audiţie românescă.

Seara va debuta cu simfonia „La Veneziana”, creaţie a compozitorului italian clasic Antonio Salieri, celebru mai ales datoriră numeroaselor legende născute pe seama rivalităţii cu marele Mozart. Programul va continua cu „Aubade” pentru pian şi 18 instrumente, partitură concepută de compozitorul francez Francis Poulenc Concertul se va încheia cu Simfonia a IV-a în sol major, compusă în 1900 de Mahler. Invitate speciale ale serii vor fi pianista Andreea Butnaru şi prim solista Operei Naţionale Bucureşti, soprana Crina Zancu.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Corul Academic Radio, in concert de muzica religioasa romanesca

Next Article

„Opera de arta la microscop”

Related Posts

Total
0
Share