fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Diverta deschide o noua librarie in Bucuresti, in Piata Romana

diverta ase

Diverta a deschis vineri, 9 mai, în Piața Romană nr.5, la colțul străzii Căderea Bastiliei, lângă Academia de Studii Economice, cel de-al șaptelea magazin pe care retailerul îl deține în București. Rețeaua Diverta are în prezent 24 de magazine și o cifră de afaceri de 10 mil euro.

Cu ocazia deschiderii, Diverta invită cititorii pe data de 15 mai, ora 17.00, în noua locație din Căderea Bastiliei la lansarea cărții Jurnalul unui câine scris de un puric Dan, cel mai recent titlu al scriitorului Dan Puric.

Toți clienții care trec pragul magazinului în prima lună de la deschidere vor beneficia de 15% reducere pentru orice produs cumparat.

Magazinul este organizat după un concept nou, unic pentru retailer, datorită arhitecturii clădirii, care permite organizarea spațiului în zone de interes pentru clienți. Diverta din Căderea Bastiliei va miza pe zona universitară în care se află și va veni în întâmpinarea tinerilor printr-un mix de produse pe gustul lor, ce include gadgeturi unice pe piață, jocuri de societate, jocuri video, colecții de papetărie fashion, la care se adaugă cărți, jucării și filme.

Din dorința de a le oferi celor care îi calcă pragul o experiență completă de petrecere a timpului liber, retailerul va fi gazda permanentă a unor activități diverse, precum lansări de carte, workshopuri dedicate copiilor și adulților, seri de lectură, într-un spațiu special amenajat la mansardă. Din iunie, Divertei i se va alătura o cafenea unde pasionații de boardgame-uri vor putea testa ultimele noutati din domeniu.

Sub sloganul “Mereu ceva nou”, Diverta este cel mai important retailer de entertainment și dezvoltare personală, cu magazine în cele mai importante orașe ale țării, organizate după un concept unic, structurat pe trei zone de interes: “Îmi place”, “Mă joc și învăț” și “Am succes”. În magazinele Diverta se găsesc categorii variate de produse precum carte, papetărie, jucării, film, jocuri video.

Comunicat Diverta

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Je suis Charlie?" - fragment in avanpremiera (Editura Adenium)

Next Article

Acel "mai bine pentru toti" („Geniul economic”, de Sylvia Nasar)

Related Posts

Total
0
Share