fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Drumul spre celebritate incepe la… Mogosoaia

drumul-spre-celebritateEdiţia a IV a concursului „Drumul spre celebritate” se va desfăşura în perioada 1 – 6 aprilie 2013 în spaţiul încărcat de istorie şi frumuseţe al Palatului Mogoşoaia. Concursul este singura confruntare muzicală din România care, în afara unor premii în bani, creează reale oportunităţi de afirmare a tinerilor muzicieni, primii trei clasaţi fiind invitaţi să susţină un concert cu Orchestra de Cameră Radio şi două recitaluri la Palatul Mogoşoaia şi la Castelul Peleş.

Laureaţii vor avea şi şansa de a realiza o sesiune de înregistrări speciale în studiourile Radio România. Totodată, evoluţiile concurenţilor vor fi înregistrate şi difuzate pe frecvenţele naţionale ale Radio România Cultural. La startul competiţiei s-au înscris 45 de tineri muzicieni, elevi şi studenţi ai instituţiilor de învăţământ muzical românesc. Toate etapele, precum şi finala, la care publicul larg va avea acces şi care se va desfăşura sâmbătă 6 aprilie 2013, de la ora 15, vor fi prezentate de Sebastian Crăciun, realizator al Radio România.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Traducatorul literar in Europa de Sud-Est"…

Next Article

Scoala de bune maniere literare

Related Posts

Total
0
Share