fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Dubla lansare de carte ADENIUM in cadrul Bookfest – Iasi

Editura Adenium vă invită duminică, 5 octombrie 2014, ora 15.00, la o dublă lansare de carte, în cadrul Bookfest.

coll-bookfest-duminicaEvenimentul are în vedere două cărți apărute anul acesta în cadrul colecției dedicate științelor politice Colloquium. Esențial – Politicile publice. Raționalitate și decizie în spațiul administrativ, autor: Dorina ȚICU și Marketingul politic. Repere teoretice și strategii de acțiune, autor: Corina BARBAROS.

Întâlnirea va avea loc în Sala Pașilor Pierduți a Universității „Al.I. Cuza” din Iași, avându-i ca invitați, alături de autoare, pe conf. dr. Sorin Bocancea, decan al Facultății de Științe Politice și Administrative din cadrul Universității „Petre Andrei” din Iași și pe conf. dr. Daniel Șandru. Moderatorul discuțiilor va fi Gabriel Cheșcu, redactor-șef al Editurii Adenium.

Dorina Ţicu este cadru didactic la Universitatea „Al.I.Cuza” din Iaşi, Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social‑Politice, Departamentul de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene. Este licenţiat în Ştiinţe Politice, masterat în Politici Publice şi Management Instituţional şi doctor în Ştiinţe Politice. Domeniile principale de cercetare: politicile publice, administraţia publică, comportamentul organizaţional. A publicat lucrări în reviste academice din țară și străinătate. Despre volumul apărut la Editura Adenium, care are ca obiect studiul deciziei și al procesului decizional la nivelul politicilor publice, declară următoarele: „(…) lucrarea de față îşi propune să fie un ghid teoretic pentru cei care studiază politicile publice şi spațiul administrativ din perspectiva teoriei deci‑ zionale generale, oferind noțiuni fundamentale prin prisma variabilelor fundamentale (decizie, raționalitate, politici publice şi modele decizionale) şi a teoriilor dezvoltate în acest câmp al cunoaşterii, cercetării (sistemism, comportament organizațional, guvernanță colaborativă)”.

Corina Barbaros este asistent universitar doctor la Catedra de Științe Politice, Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social‑Politice, Universitatea „Al.I. Cuza” din Iași. A obținut doctoratul în domeniul retoricii politice. Este autoarea a numeroase articole, studii și capitole de cărți din domeniul comunicării politice, marketingului politic și analizei electorale. Autoarea precizează faptul că: „volumul de faţă este rezultatul unei preocupări constante privind evoluţia marketingului politic, de la începuturile sale, din anii ’40 ai secolului trecut, și până în perioada actuală a noilor tehnologii. (…) un instrument conceptual și aplicativ util pentru orientarea în domeniu, și o argumentaţie în favoarea marketingului politic, înţeles ca fiind mai mult decât o metodă a comunicării politice”.

Comunicat de presa Editura Adenium

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 1 octombrie 2014

Next Article

Carti ieftine: 4.857 de titluri sub 10 lei. Sa tot citesti!

Related Posts

Total
0
Share