fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Dubla lansare de carte Cristian Preda la Libraria Humanitas Cismigiu

dumnezeu-a-trantit-telecomandaCurtea Veche Publishing, Editura Baroque Books & Arts și Librăria Humanitas Cișmigiu vă invită vineri, 27 martie, de la ora 19.00 la o dublă lansare de carte. Este vorba despre cele mai recente titluri semnate Cristian Preda: „Dumnezeu a trântit telecomanda” (Curtea Veche Publishing, 2014) și “25 de ani de democraţie şi câteva sute de partide” (Editura Baroque Books & Arts, 2015). La eveniment vor participa Cristian Preda, Mircea Vasilescu și Toader Paleologu. Moderatorul serii va fi Luca Niculescu.

Despre „Dumnezeu a trântit telecomanda”, politologul Vladimir Tismăneanu declară: ”Cristian Preda ne propune o carte vie și provocatoare, în sensul cel mai bun al cuvântului. Scriitura sa, mereu inteligentă și erudită, dar în egală măsură de o admirabilă accesibilitate, te ține în priză, te face să te întrebi, să reflectezi, să-ți mobilizezi spiritul critic. Avem aici o carte exemplară ca știință politică aplicată, dar și ca o fenomenologie, alertă și pătrunzătoare, a chipurilor, adeseori năucitoare, ale tranziţiei românești.”

25-de-ani-si-cateva-sute-de-partideCristian Preda este profesor de științe politice la Universitatea din București, unde predă din 1992. A publicat mai multe volume despre evoluția gândirii politice precum și despre sisteme electorale și politica românească. De asemenea, a tradus în română autori precum Benjamin Constant, François Guizot, Alexis de Tocqueville, Raymond Aron sau Pierre Manent. Volumul „Dumnezeu a trântit telecomanda” este disponibil în magazinul online www.curteaveche.ro la prețul de 30 lei.

Comunicat de presa Editura Curtea Veche Publishing

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pop-up Stories Club – club de lectura care promoveaza autorii romani

Next Article

Peste 3.000 de carti cu mari reduceri si transport gratuit. Doar azi, 26 martie!

Related Posts

Total
0
Share