fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Editia a III-a a Galei “Bun de Tipar”

trofeu Gala Bun de TiparMîine, joi, 15 mai, începînd cu ora 18.00, la Biblioteca Națională a României, va avea loc decernarea premiilor de excelență ale industriei de carte din România, în cadrul celei de a III-a ediții a Galei „Bun de Tipar”.

Competiția, la care anul acesta s-au înscris peste 120 de instituții și peste 700 de proiecte – o creștere semnificativă față de ediția anterioară –, a fost jurizată de o echipă formată din 10 specialiști, avîndu-l drept președinte pe Mircea Martin, critic și teroretician literar, eseist și editor. Lista finaliștilor poate fi consultată pe www.galabundetipar.ro.

Spectacolul de decernare a premiilor celei de a III-a ediții a Galei Industriei de Carte din România va fi prezentat de Irina Păcurariu, una dintre cele mai credibile și mai carismatice jurnaliste de televiziune din România. Scenografia este realizată de artistul plastic Adeline-Andreea Bădescu. Începînd cu această ediție, competiția are propriile trofee, realizate de artiștii plastici Eugen Ilina și Laurențiu Midvichi.

Televiziunea națională, unul dintre cei patru mari susținători ai evenimentului (alături de AFCN, ARCUB și Ministerul Culturii), va înregistra întreg spectacolul, urmînd să dedice o emisiune Galei – sîmbătă, 24 mai, de la ora 10.00, pe TVR 1.

Accesul la Gală se face pe bază de invitație.

Bun de Tipar – Gala Industriei de Carte din România este un proiect inițiat în mai 2012, de agenția Headsome Communication și Asociația Editorilor din România.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Atelier de creatie pentru copii: “Mandale Dacice”

Next Article

Editura ALL angajeaza Online Specialist si PR & Social Media Specialist

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share