fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
elefant.ro

Editura Adenium lansează cele mai recente apariții editoriale la Bookfest 2017

AdeniumÎn cadrul celei de-a XII-a ediții a Salonului Internațional de Carte Bookfest 2017, Editura Adenium lansează cel mai recent volum publicat în colecția „PunctRO. Proză”: Frumusețea lucrurilor trecătoare, semnat de Andrada Cooș.

Sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 12.30, la Cafeneaua literară „Kretzulescu” (C1), iubitorii de literatură sunt invitați la lansarea volumului de debut al Andradei Cooș, Frumusețea lucrurilor trecătoare. La eveniment vor participa Alexandra-Georgiana Andrei (PR manager Hyperliteratura.ro), Alexandra Gheorghe (niponolog, lect.dr. Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București) și Andrada Cooș. Evenimentul va fi prezentat de Andrada Fiscuteanu (jurnalist).

Andrada Cooș s‑a născut în Reghin, județul Mureș și este absolventă a Departamentului de Jurnalism al Universității „Babeș‑Bolyai” din Cluj‑Napoca. A urmat cursurile de creație literară ale Universității Brunel din Londra sub îndrumarea lui Fay Wheldon, după care a câștigat o bursă de cercetare la o renumită universitate din Kyoto. Cititoare avidă, Andrada a trăit în șase țări, are două tatuaje și o pasiune pentru toate lucrurile frumoase și geeky.

Proaspăt ajunsă în Japonia, Adriana încearcă să se integreze în viața studențească, cu rezultate îndoielnice. În cele din urmă, își găsește locul în rândul celorlalți studenți străini: australieni petrecăreți, englezi plini de ei, finlandezi scandalagii și, bineînțeles, singurul alt român pe care îl întâlnește acolo. Împreună, explorează temple, încearcă diverse chimonouri, participă la ceremonii, vizitează cluburi de jazz și travestiți și filosofează pe tema eternei fascinații japoneze. O perspectivă plină de umor asupra frumuseții, frustrărilor și nebuniei vieții într-una dintre cele mai admirate culturi din lume.

Comunicat Editura Adenium

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Stock Shock

Stock Shock la Elefant - reduceri mari la cărți și alte cele

Next Article
Lidia Batali

Editura Adenium anunță apariția unui nou volum semnat de Lidia Batali

Related Posts

Total
1
Share