fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura ALLFA ne invita la evenimentul de lansare a romanului „Ali si Nino”, de Kurban Said

ali-si-nino_1_produsÎmpreună cu Ambasada Republicii Azerbaidjan în România, Editura ALLFA ne invită la prezentarea romanului Ali şi Nino, de Kurban Said, ce va avea loc marţi, 5 martie, ora 19.00, la Hotel Crowne Plaza, sala Crown Ballroom.

“Ali şi Nino” a apărut de curînd în colecţia „Iubiri de altădată” (coordonator Viorel Zaicu), traducere din limba rusă şi note de Antoaneta Olteanu. Traducerea a fost realizată cu sprijinul Ambasadei Republicii Azerbaidjan în România.

Invitaţi: E.S. Domnul Dr. Eldar Hasanov, ambasadorul Republicii Azerbaidjan în România, Viorel Zaicu (director editorial, Grupul editorial ALL) şi Antoaneta Olteanu.

Apărut în 1937, “Ali şi Nino”, de Kurban Said este considerat unul dintre cele mai frumoase romane de dragoste şi a fost tradus în peste 30 de limbi.

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=7feacdcb4″]Cartea o poti cumpara de aici[/button]
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Emotionanta poveste a lui Lafcadio, leul care nu s-a lasat păgubas

Next Article

Esti nascut in martie? Pana pe 4 martie ai 50% reducere la orice carte de la Nemira!

Related Posts
revista UZP
Citește mai mult

Revista UZP nr. 26/2022

Primul aspect care poate fi menționat în legătură cu numărul 26/2022 al Revistei UZP este aria largă de…

Total
0
Share