fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Editura Arthur lanseaza cartea “Sa crestem mici” de Laura Grünberg

Editura Arthur vă invită vineri, 19 decembrie, de la ora 18.00, la librăria Bastilia din Piața Romană nr. 5, la evenimentul de lansare a cărții “Să creștem mici” de Laura Grünberg.

sa-crestem-miciToți copiii vor să devină oameni mari. Dar știați că unii oameni vor să rămână copii și nu pot? Știați că a crește prea mare (nu în înălțime!) poate fi periculos pentru orice om, dar și pentru omenire? Ați auzit de oamenii-codiță, de plutitori, de pufoși, de omari şi de omici?

Iată o carte despre felul în care niște copii isteți pot să-i ajute pe oamenii mari să nu crească în exces. Veţi găsi aici fel de fel de propuneri ingenioase de combatere a omaritei – boala crescutului excesiv la oameni –, un „Ghid de crescut mic”, cu teste de evaluare a bolii și cu exerciții de combatere a ei, dar și o bandă desenată!

Participă:

oameni mari, plutitori sau pufoşi: Adina Popescu, Florentina Sâmihăian, Alexandru Ciubotariu, Adrian Miroiu

şi omicul Maximilian Marinescu.

Să creştem mici este o carte pentru cei mici care trebuie neapărat citită de cei (prea) mari.

Despre carte:

„Cum să salvezi lumea de acreală, plictiseală și lipsă de imaginație?” se tot întreabă omicii. Observând ei că prea mulți oameni mari se transformă – subit sau pe îndelete – în omari nesuferiți, omicii au pornit în căutarea unor soluții.

Veți găsi aici sfaturile unor omici entuziaști și plini de energie pentru vindecarea omaritei incipiente, avansate, ba chiar și cronice. Dragostea, râsul, niște cărți și niște desene animate (Micul prinț sau Alice în Țara Minunilor, de pildă) ar putea fi de mare folos, spun ei.

Acest volum a câştigat Premiul I, secţiunea Proză, la Concursul de literatură pentru copii şi tineret „Trofeul Arthur“, editura Arthur, 2012.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Alienare (recenzie la cartea ”Portocala mecanică” de Anthony Burgess)

Next Article

51% reducere si transport gratuit la toate cartile RAO. Doar azi, 17 decembrie

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share