fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura EuroPress Group vă invită la Bookfest

Bogdan SocolEditura EuroPress Group și Librarie.net vă invită la Bookfest unde va avea loc lansarea oficială a celor mai așteptate cărți dedicate Campionatului European din Franța UEFA 2016.

Invitatul special al lansării, Bogdan Socol, realizatorul emisiunii „Fotbal European” de la Digi Sport şi comentator al aceluiași canal, va prezenta și oferi autografe.

Invitați: Andrei Vochin, Gabi Balint, Miodrag Belodedici, Ilie Dumitrescu, Ionel Dănciulescu, Florin Bratu.

Sâmbătă, 4 iunie 2016, ora 11,00, Romexpo, Pavilion C4 – zona C, Standul nr. C07

Titlurile ce urmează a fi lansate

  • 100 de Fotbaliști Legendari Avand o experiență de peste 2000 de meciuri comentate la cel mai înalt nivel, Bogdan Socol a încercat să prezinte, așa cum a fost, viața și cariera a “100 de fotbaliști legendari”. Dupa o muncă minuțioasă, migăloasă, dar și foarte frumoasă, comentatorul Digi Sport a reușit să adune în 400 de pagini 100 de povești speciale ale unor oameni care au marcat nu doar istoria fotbalului, dar și a omenirii prin impactul lor.
  • Ghidul Oficial al Campionatului European din Franța UEFA 2016 este licențiat UEFA, cuprinde profilele jucătorilor, analizele detaliate ale echipelor și sansele lor de succes, schema desfășurării turneului, care poate fi completată după fiecare meci și locațiile stadioanelor. Ghidul face și o trecere în revistă a istoriei acestei competiții, dar prezintă și fotografii de la campionatele anterioare și o mulțime destatistici profesionist realizate.
  • Vive la France – Cartea de bucate a Campionatului European de Fotbal UEFA 2016. Ghid culinar de călătorie pentru fiecare oraș gazdă” – o mini-enciclopedie cu informații esențiale despre cele 10 regiuni din Franța și cele 10 orașe unde se vor disputa partidele UEFA Euro 2016 precum zonele viticole apreciate, monumentele istorice și atracțiile turistice din fiecare regiune, dar și cele mai recomandate feluri de mâncare specifice acelor zone.
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Fania-Oz Salzberger

Istoricul Fania-Oz Salzberger vine la Bookfest 2016 - 3-5 iunie

Next Article
Nemi

Cărți de vacanță de la Editura Nemi

Related Posts

Total
0
Share