fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Filos ne invita la evenimentul de lansare a cartii “De ce fotografia?”

Editura Filos va invita vineri, 2 august 2013, ora 19:00, la Libraria Predania (str. Vulturilor nr.8, sector 3, Bucuresti), pentru lansarea cartii „De ce fotografia?”, in prezenta autorilor.

„De ce fotografia?” este un proiect editorial extrem de interesant, o radiografie a modului de a gandi despre fotografie la inceput de secol XXI, in Romania. Fotografia vazuta drept cale, intalnire, joaca, vis, refugiu, cautare personala, libertate, necesitate, arhiva de stari interioare, mod de exprimare sau chiar mod de viata, intr-o suita de eseuri, ganduri si interviuri care va vor aduce fata in fata cu intrebarea cheie: de ce fotografia?

„Ceea ce ne intereseaza este a-tot-puternicul cum (?), cel cu zeci de mii de raspunsuri, cu sute de mii de pareri si milioane de exemple vizuale. Cel departe de a fi intrebarea corecta. Ceea ce ar trebui sa ne intereseze este de ce. De ce fotografia? De ce fotografiez? Din acest punct ar trebui sa porneasca (sau nu) orice demers fotografic. Dar, de cele mai multe ori, tocmai acest aspect este omis. Rezultatul? Milioane de oameni rataciti, care cauta sa afle cum, fara sa stie – de fapt – de ce. Sufletul ascunde promisiuni, argumente si nevoi pe care, eventual, si cu putin noroc, doar le intuim. Rareori actionam. Nici macar nu ne pasa… Din aceasta carte nu veti afla cum. Nici de ce. Aceasta carte va va ajuta sa va descoperiti propriile raspunsuri, printre randurile si cuvintele autorilor. Mai devreme sau mai tarziu, veti renunta la cum. Firesc, in acel moment, va interveni de ce… ” (Cristina Costieanu).

Informatii despre carte
Autori: Andrei Baciu, Cristina Ţintă, Dorin Bofan
Prefata: Cristina Costieanu
Editura: Filos
Format: 13×20, 272 pagini.

Parteneri: Modernism, Radio Romania Cultural, Radio Romania International, FOTO4All, LiterNet, epublio, ClubulFoto, F64 blog, Fotoindex, Orasul Meu, Bookuria, Radio Republika Verde, Blogdefotografie, TVCity, ComunitateFoto, PHOTOLIFE, Fotomagazin, noutatifoto.

Vezi aici alte carti ale Editurii Filos

afis lansare Predania

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Enciclopedia medicala a familiei", de Peter Abrahams (Editura Corint)

Next Article

Reducere de minim 50% la peste 750 de carti

Related Posts

Total
0
Share