fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Herald ne invita la Festivalul Culturii Indiene – „Namaste India”

Editura Herald asteapta toti pasionatii de cultura din Bucuresti sau vizitatori ai capitalei, la un nou eveniment cultural inedit in aer liber – Festivalul Culturii Indiene – „Namaste India” editia a IV-a, desfasurat in perioada 20 – 23 iunie la Muzeul Satului – „Dimitrie Gusti”.

Ca in fiecare an, Centrul Cultural „Rabindranath Tagore” va incurajeaza sa va apropiati de incredibila cultura a Indiei, sa o descoperiti prin spectacole de dans, muzica, pictura, ateliere de creatie, literatura, fotografie, filosofie, artizanat si gastronomie.

Program: zilnic, 09:00 – 19:00

Mai multe detalii si agenda completa a evenimentelor consutalti aici: http://namasteindia.ro/program/

Editura Herald vine la Festivalul Culturii Indiene – „Namaste India” cu o bogata selectie de carti si noutati, cu reduceri cuprinse intre 15 si 35%! Descopera si tu intelepciunea milenara a Indiei, in toate profunzimile ei, prin intermediul cartilor aparute la Editura Herald. Pachete tematice in care sunt cuprinse texte fundamentale ale culturii indiene, scrieri ce au influentat in mod hotarator gandirea si perceptia noastra asupra vietii, vaasteapta sa le descoperiti.

Sunteti asteptati in fiecare zi la standul Editurii Herald pentru a descoperi carti noi si intelepciune pentru mintea si inima voastra!

banner-namaste-800-x-315

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Clubul de lectura Nemira si Odiseea spatiala a lui Arthur C. Clarke

Next Article

Libris ne ofera in iulie cartile Ioanei Parvulescu cu autograf

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share