fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Editura Litera ne invita la lansarea cartii “Femei care iubesc prea mult”, de Robin Norwood

Femei-care-iubesc-prea-multJoi, 6 martie, începând cu ora 18.30, Editura Litera vă așteaptă în Librăria Carturești Verona ( Str. Arthur Verona 13-15 – în ceainărie) la evenimentul de lansare a cărții Femei care iubesc prea mult, de Robin Norwood.

 

Vă invităm la o întâlnire între prietene să discutăm despre iubire și relații reușite, despre dăruire și pasiune, despre tiparele comportamentale în relațiile cu bărbații.  Despre carte ne vor vorbi Florentina Fântânaru, realizator și moderator TV, Bogdana Bursuc, psiholog și psihoterapeut, Oana Stoianovici, leader și coach transformațional, Marilena Iovu, Editura Litera, și Daniela Kammrath, chief inspirational designer 121.ro.

Femei care iubesc prea mult a fost publicată în peste 3 milioane de exemplare în întreaga lume, iar Los Angeles Times declara despre ea că este  “O carte extraordinară, superb scrisă, inteligentă.”

Vezi aici de unde poti cumpara cartea.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Targ international de Carte si Muzica la Brasov

Next Article

Colectia Biblioteca pentru Toti, nr. 159: "Mite Balauca", de Eugen Lovinescu

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share