fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Litera ne invita la o intalnire speciala cu Stela Popescu la Targul de Carte Libris Brasov

coperta_gateste_moldovenesteJoi, 20 martie 2014, începând cu ora 16:00, Editura Litera vă așteaptă la Târgul Internaţional de Carte şi Muzică Libris Braşov ( Braşov Business Park, strada Ionescu Crum, nr. 1) pentru un eveniment special dedicat cărţii Găteşte Moldoveneşte cu Stela Popescu.

Vă invităm la o întâlnire savuroasă cu Stela Popescu în care vom discuta despre cărţi şi cele mai delicioase bucate tradiţionale moldoveneşti. Veţi afla poveşti „gustoase” din copilăria actriţei, dar şi din bucătăria tradiţională pe care o cultivă şi o îmbogăţeşte de fiecare dată când are ocazia. Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe susţinută de Stela Popescu.

Gătește moldovenește cu Stela Popescu cuprinde 345 rețete tradiționale moldovenești selecționate și comentate de Stela Popescu. Rețetele, ilustrate cu peste 100 de fotografii, sunt grupate în 14 capitole, o adevărată incursiune în tradiția culinară moldovenească: gustări reci, supe, ciorbe, bucate din legume, carne, brânză, produse de patiserie, dulciuri.

„Să răsfoim împreună această carte de bucate care mă face să mă gândesc la vremuri trecute, dar și la ce mâncăruri noi aș mai putea găti. Și, chiar dacă nu respect mai niciodată rețetele de la cap la coadă – de, așa sunt eu, îmi place să trec totul prin sufletul meu –, mi-a făcut mare plăcere să le selectez și să le comentez pentru dumneavoastră. Un lucru e sigur – sunt rețete tradiționale moldovenești și îți lasă gura apă numai când le citești (darămite când le prepari!). Se spune că bucătarii cei mai buni din lume sunt bărbați. Doamnelor, nu vă subestimați, gătiți cu plăcere și cu imaginație și vă asigur că dragostea va renaște mereu și mereu în casa voastră, iar cândva, când vă veți privi în oglindă, veți fi și mai frumoase.“ – Stela Popescu

Comunicat de presa Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Peste 100 de titluri Humanitas cu reduceri de pana la 75%

Next Article

45% reducere la pachetele cadou Nemira

Related Posts

Total
0
Share