fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Editura Litera ne invita sa Gatim moldoveneste cu Stela Popescu!

Invitatie-Gateste-MoldoveneMiercuri, 26 februarie 2014, începând cu ora 18.30, Editura Litera vă așteaptă în hypermarket-ul Cora Lujerului (Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 10, București) la evenimentul de lansare a cărții Gătește moldovenește cu Stela Popescu, o carte de bucate care va fi, cu siguranță, pe gustul tuturor celor pasionați de gătit. 

Vă invităm la o întâlnire între prieteni să discutăm despre cărți și cele mai savuroase bucate tradiționale moldovenești pe care le vom și prepara. Stela Popescu ne vă încânta cu „povești gustoase“ din copilăria sa, dar și din bucătăria tradițională pe care o cultivă și o îmbogățește de fiecare dată când are ocazia.

Evenimentul se va încheia cu un moment culinar asigurat de chef Doru Șerban și cu o sesiune de autografe susținută de Stela Popescu.

Gătește moldovenește cu Stela Popescu cuprinde 345 rețete tradiționale moldovenești selecționate și comentate de Stela Popescu. Rețetele, ilustrate cu peste 100 de fotografii, sunt grupate în 14 capitole, o adevărată incursiune în tradiția culinară moldovenească: gustări reci, supe, ciorbe, bucate din legume, carne, brânză, produse de patiserie, dulciuri.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=0a8a2c4d9&unique=edc7a118c”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

„Să răsfoim împreună această carte de bucate care mă face să mă gândesc la vremuri trecute, dar și la ce mâncăruri noi aș mai putea găti. Și, chiar dacă nu respect mai niciodată rețetele de la cap la coadă – de, așa sunt eu, îmi place să trec totul prin sufletul meu –, mi-a făcut mare plăcere să le selectez și să le comentez pentru dumneavoastră. Un lucru e sigur – sunt rețete tradiționale moldovenești și îți lasă gura apă numai când le citești (darămite când le prepari!). Se spune că bucătarii cei mai buni din lume sunt bărbați. Doamnelor, nu vă subestimați, gătiți cu plăcere și cu imaginație și vă asigur că dragostea va renaște mereu și mereu în casa voastră, iar cândva, când vă veți privi în oglindă, veți fi și mai frumoase.“ Stela Popescu.

Comunicat de presa Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

”Apel din necunoscut”, un nou roman politist impreuna cu Libertatea

Next Article

Evenimente la care ati putea participa astazi, 25.02.2014

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share