fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Litera și Diverta lansează cartea “Poezii pentru cei mici” de Aurora Georgescu

Editura Litera ne invită joi, 24 octombrie, ora 18:00, în Diverta Vitan (Calea Vitan nr. 55-59, subsol, CC București Mall) la evenimentul de lansare a cărții Poezii pentru cei mici de Aurora Georgescu. Vor vorbi despre carte Aurora Georgescu, Monica Davidescu, actriță, Șerban Andreescu, ilustratorul cărții și Mihaela Moroșanu, redactor, Editura Litera.

Lansarea va continua cu un eveniment interactiv: copiii sunt invitați să asculte poezii în lectura Monicăi Davidescu, să participe la concursuri cu premii în cărți și să vizioneze o scenetă în interpretarea actorilor păpușari de la Teatrul Țăndărică. Vă invităm așadar la joc, copii, părinți și bunici, pe toți cei care își doresc să intre în minunata lume a copilăriei!

„Am scris aceste poezii cu nesfârșită iubire pentru nepoțeii mei Tavi, Giulia, Daria și M.M. și, pentru că le-au primit de fiecare dată cu încântare, le-am cuprins în această carte pe care le-o dedic. Deschideți paginile și veți descoperi o lume a inocenței revărsată în poezii pline de umor, ai căror eroi sunt copii și animăluțe ce trec printr-o mulțime de întâmplări hazlii, dar bogate în învățăminte. Inspirat ilustrate, poeziile îi vor stimula imaginația copilului dumneavoastră, facând din această carte un dar minunat pentru el.“ Aurora Georgescu

Cartea o poti cumpara cu reducere de aici.

poezii_pentru_copii_Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Nemira ne invită la lansarea volumului „Cartea Atelierelor“

Next Article

"Vincent nemuritorul", de Bogdan Suceavă (Editura Curtea Veche Publishing)

Related Posts

Total
0
Share