fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Litera si METRO ne invita la lansarea Disney Audiobook

Sâmbată, 7 septembrie, începând cu ora 11:00, Editura Litera și METRO Cash & Carry România vă invită la lansarea Disney Audiobook, o colecție de povești clasice însoțite de CD audio, în lectura Stelei Popescu.

Evenimentul va avea loc în magazinul METRO Băneasa, în zona de carte și este parte din campania ”Pregătește-te de școală”, organizată de METRO Cash & Carry România.

La eveniment, invitat de onoare va fi Stela Popescu, îndrăgita actriță care a dat glas minunatelor personaje.
Evenimentul va fi interactiv: copiii sunt invitați să se joace și să citească, să asculte fragmente din povești în lectura doamnei Stela Popescu, să participe la concursuri și să obțină autografe. Vă invităm, așadar, la joc, copii, părinți și bunici, dar și pe toți cei care își doresc să intre în minunata lume a copilăriei!

Seria de 25 de povești clasice Disney cu CD este o colecție senzațională, lansată în premieră în România, volumele bazându-se pe cele mai frumoase și apreciate filme Disney, dar și pe poveștile moderne, create de studiourile de animație Pixar. Copiii pot, de acum înainte, să urmărească ilustrațiile superbe în timp ce ascultă poveștile clasice relatate de vocea inconfundabilă a marii actrițe Stela Popescu. Printre poveștile din serie amintim: Avioane, Albă-ca-Zăpada, Cenușăreasa, Cartea Junglei, Regele Leu, Peter Pan, Mica Sirenă, 101 Dalmațieni, Alice în Țara Minunilor, Bambi și multe alte titluri.

Comunicat de presa Editura Litera

Afis-lansare-Disney-Litera-

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pana la 88% reducere la Top 200 bestsellers nonfictiune

Next Article

"Regi, razboaie si cocote", de Christoph Schulte-Richtering

Related Posts

Total
0
Share