fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Nemira ne invita la editia de septembrie a Clubului de lectura”

Regii nisipurilor” de George R.R. Martin este cartea care va fi dezbătută la Clubul de lectură Nemira, pe 23 septembrie, la ora 19.00, în mansarda librăriei Cărturești Verona.

Ajuns la cea de-a șaptea întâlnire lunară, Clubul de lectură organizat de Editura Nemira aduce în această lună în discuție una dintre primele cărți ale lui George R.R. Martin, celebrul autor al seriei fantasy „Cântec de gheață și foc”, adaptată pentru micul ecran în serialul de suces „Urzeala Tronurilor”.

Volumul de povestiri SF „Regii nisipurilor” aduce laolaltă câteva texte extrem de importante ale autorului, povestirea care dă titlul volumului fiind considerată una dintre cele mai bune povestiri SF din toate timpurile, recompensată cu premii prestigioase din domeniul science-fiction (Hugo, Nebula şi Locus). Volumul le oferă cititorilor o întâlnire cu un George R.R. Martin diferit faţă de cel din Saga „Cântec de gheaţă şi foc”.

Cei care vor să participe în Clubul de Lectură Nemira se pot înscrie accesând linkul http://e-nemira.ro/clublectura/

regii-nisipurilor

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate la Editura Art: "Extinctie", de Thomas Bernhard

Next Article

Revista Unica iti aduce luna aceasta un produs cosmetic sau un accesoriu sic!

Related Posts

Total
0
Share