fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Editura Univers participa la noua editie CDPL FEST

Editura Univers este invitatul ediției din 25 aprilie a CDPL Fest-ului. O istorie de 45 de ani în imagini și povești, la prezentarea căreia vor participa Ana Diana Munteanu, editor și jurnalist, fiica lui Romul Munteanu, director timp de aproape 20 de ani al editurii, Olga Jora, fost redactor la Univers, Michael Haulică și Ciprian Măceșaru. Colecțiile, autorii și titlurile care au format generații întregi de cititori vor fi în centrul atenției, alături de amintirile celor care au făcut și au citit cărțile Univers.

Evenimentul organizat de Casa de Pariuri Literare va începe de la ora 18.23 și va avea loc în Club A, pe strada Blănari nr. 14. Prezentarea Editurii Univers se va desfășura de la ora 19.00, alături de aceasta fiind invitați și Rita Chirian, Adina Popescu și Octavian Soviany.

Pentru a sărbători cei 45 de ani, Editura Univers își premiază cititorii. Vă invită astfel să postați pe pagina de Facebook a editurii fotografii ale cărților Univers din biblioteca voastră. Primele 3 postări cu cele mai multe like-uri vor fi premiate cu 3 pachete cu cărți.

Univers_Biblioteca (3)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ultimul volum al Colectiei Mistere Biblice de la Jurnalul National

Next Article

15 edituri, 45% reducere si transport gratuit. De vis!

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share