fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Vlad Zografi va citi in premiera din romanul Efectele secundare ale vietii

Efectele secundare ale vietiiEditura Humanitas va asteapta la Libraria Humanitas de la Cismigiu miercuri, 9 noiembrie, ora 19, la o seara de lectura publica in premiera si dezbatere. Vlad Zografi va citi din romanul Efectele secundare ale vietii, aflat in pregatire la Editura Humanitas. Lectura va fi urmata de un dialog despre carte cu Vlad Zografi si Radu Paraschivescu.

”Un roman polifonic de mare virtuozitate, in care cinci voci se imbina si contureaza o secventa tensionata din prezent. Nu lipseste din decor un detectiv improvizat (de meserie psihiatru), admirator al locotenentului Colombo, o jurnalista de succes, un reputat om de stiinta, o femeie dezamagita si – miezul cartii – un autist, care are partitura cea mai originala. Depasind imediatul, se aude in carte si un discurs de primire in Academia Romana, care povesteste idei, cu inteligenta si plasticitate. (Aici veti gasi explicatia «sentimentala» a titlului.)
Reusita cea mare a unui romancier este ca realitatea sa-i copieze cartea, nu invers. Vlad Zografi a scris un roman de actualitate romaneasca si nu ramane decat ca fiecare cititor sa-i verifice, pe pielea lui, credibilitatea.
Sfatul criticului: nu cititi aceasta carte, ci ascultati-o asa cum se asculta muzica: este o simfonie contemporana.” (Ioana Parvulescu)

Accesul la eveniment este gratuit si se face pe baza unei rezervari prelabile prin Eventbook.

Comunicat Editura Humanitas

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
cypherpunks

Cypherpunks, de Julian Assange

Next Article
arhanghelul raul

Noutățile Nemira la Târgul de Carte Gaudeamus 2016

Related Posts

Total
0
Share