fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Este vremea lansarilor de carte. Editura Vremea te invita!

cristian_badilitaSăptămâna aceasta, Editura Vremea ne invită la două lansări de carte:

Iubitorii de povestioare din Bucureşti sunt invitaţi joi, 8 mai, la ora 19, la Libraria Humanitas Cişmigiu, la o readucere în conştiinţa publică a MĂTUŞILOR FABULOASE şi a altor istorioare bucureştene.
La acest eveniment au fost invitaţi Ruxanda Beldiman, doctor în arte vizuale, Adrian-Silvan Ionescu, directorul Institutului de Istoria Artei, şi Silvia Colfescu.

Iubitorii versurilor şi eseurilor lui Cristian Bădiliţă sunt invitaţi la o dublă lansare de carte: CU PRAŞTIA DUPĂ ÎNGERI (eseuri) şi BALADE, OFURI ŞI ROMANŢE (poeme).
Evenimentul va avea loc vineri, 9 mai, ora 17, la Librăria Sadoveanu din Bucureşti (Bdul Magheru, 6-8), în prezenţa autorului şi a Silviei Colfescu. Va citi/recita din ambele volume minunata actriţă Monica Davidescu, de la Teatrul Naţional Bucureşti, iar maestrul Cornel Tudose va interpreta câteva piese de pe viitorul său album (între care şi “Romanţa contelui maidanez”).

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

E scris in stele! Cumperi carti de 50 de lei si poti castiga un telescop Celestron AstroMaster

Next Article

Libertatea ne dezvaluie "Necunoscuta din congelator"

Related Posts

Total
0
Share