fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Intalnire cu Horia-Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu despre Caietele lui Emil Cioran

Editura Humanitas ne invita la Libraria Humanitas de la Cismigiu sambata, 7 mai, ora 17, la o intalnire cu Horia-Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu despre Caietele lui Emil Cioran, aparute recent intr-un singur volum, intr-o editie de lux, la Editura Humanitas.

”Sunt convins ca nimeni, in spatiul laic al existentei noastre, nu ne-a fost atat de aproape si nu ne-a eliberat mai eficace, dinlauntrul singuratatilor si spaimelor lui, de singuratatile si spaimele noastre. Daca ar fi stiut – cand isi rumega in acest jurnal disperarile, mefientele, dezamagirile, apetitul si sila de glorie, tortura plictiselii, bucuria de a trai si scarba de semeni – ce multime nesfarsita de prieteni se aduna la portile scrisului lui!” (Gabriel Liiceanu)

Accesul la eveniment se face pe baza unei rezervari la numarul de telefon 021 311 40 01 sau la adresa de email cismigiu@humanitas.ro, in limita celor 100 de locuri disponibile, pana in data de 7 mai, ora 16.30.

Emil Cioran

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
camera

Camera, de Jonas Karlsson

Next Article
Trilogia Star Wars

Ești fan Războiul Stelelor? A apărut Trilogia Star Wars!

Related Posts

Total
0
Share