fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Eveniment in Craiova: Adrian Cioroianu, invitat la Scriitori la Tradem

cea-mai-frumoasa-povesteVineri, 14 februarie, de la ora 17.00, istoricul Adrian Cioroianu este invitat la Scriitori la Tradem, un proiect cultural sustinut de Casa de Cultura „Traian Demetrescu” a Municipiului Craiova.

Adrian Cioroianu va sustine conferinta „O poveste fara Fat Frumos. Istorie si patrimoniu in Romania dupa 1990” si va lansa cea mai recenta carte a sa „Cea mai frumoasa poveste. Cateva adevaruri simple despre istoria romanilor” (Curtea Veche Publishing, 2013). Evenimentul va fi moderat de Nicolae Coande iar intrarea publicului este libera. In cadrul evenimentului va fi prezentat si romanul semnat de Adrian Cioroianu: „Adulter cu smochine si pescarusi” (Curtea Veche Publishing, 2012).

„Cea mai frumoasa poveste. Cateva adevaruri simple despre istoria romanilor” prezinta povesti reale, despre o lume reala – sau despre fantasmele romanilor dintr-o epoca sau alta. De la povestea coroanei lui Carol I si pana la vanatorile lui Nicolae Ceausescu, de la razboaiele pe care le-am castigat si pana la tratatele care ne-au modificat frontierele, trecutul nostru este plin de astfel de povesti.

Cartea o poti cumpara cu reducere de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Campania Happy Hours - prelungita pana la ora 17.00

Next Article

Noutate la Editura Epica: "Te astept", de Jennifer L. Armentrout

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share