fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment cu Nick și Tesla la Casa Experimentelor

Nick și Tesla

Marți, 13 septembrie, de la ora 11.00, Casa Experimentelor și Editura pentru copii Nemi vă invită la o călătorie în lumea fascinantă a științei electricității și magneților, pornind de la cartea Nick și Tesla în laboratorul de înaltă tensiune, de „Science Bob“ Pflugfelder, Steve Hockensmith.

În deschidere, Școala de dans Minardo a Școlii Copiilor va prezenta un moment coregrafic de dans contemporan „Dansând cu fulgerele”.

Romanul se adresează copiilor de peste 9 ani și conține aventuri cu electromagneți, alarme pentru hoți și alte dispozitive pe care le pot construi acasă, iar în evenimentul de la Casa Experimentelor participanții vor putea vedea cu ochii lor, printre altele, cum funcționează o Bobină Tesla – care produce fulgere adevărate!, un generator Van de Graaff inventat în 1929, nori magnetici și un aspirator de agrafe! Vor vedea cum principii explicate în carte sunt deja aplicate în Casa Experimentelor.

La eveniment se participă pe baza unei rezervări prealabile:

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
recomandări

Recomandările zilei - 9 septembrie 2016

Next Article
searata

Se reiau Seratele "Eminescu, ziaristul"

Related Posts

Total
0
Share