fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Eveniment cultural la Fălticeni: Lansarea celui mai recent număr al revistei TIMPUL

afis-lansare-falticeni_okAsociația Revistei „Timpul” organizează vineri, 23 octombrie, ora 16:00, la Muzeul „Ion Irimescu” din Fălticeni, lansarea revistei de cultură contemporană TIMPUL, nr. 198/Septembrie 2015.

Înființată acum 139 de ani, la data de 15 martie 1876, revista de cultură contemporană TIMPUL a devenit un reper nu doar din perspectiva istoriei culturale a României, ci și din aceea a istoriei presei moderne românești și a spațiului public de care aceasta a fost legată în mod indeniabil. Cu o tradiție marcată de numeroase personalități, de la Mihai Eminescu și I.L. Caragiale până la Ioan Slavici și A.D. Xenopol, TIMPUL reprezintă, și în România contemporană, un veritabil indicator al evoluției mediului nostru cultural și intelectual.

Vineri, 23 octombrie 2015, ora 16.00, la Muzeul „Ion Irimescu” din Fălticeni, Asociația Revistei „Timpul” vă invită la evenimentul de lansare a numărului 198 (septembrie) al revistei TIMPUL.

Vor participa: părintele Liviu Mihăilă, profesor Ioan Caulea, conf.univ.dr. George Bondor, redactor-șef al revistei TIMPUL și prof.univ.dr. Daniel Șandru, directorul publicației de cultură contemporană. Lansarea va fi moderată de Andrei Giurgia, editor-coordonator al revistei, și se va încheia cu un moment artistic.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Moda. Istoria completa [Editura RAO, 2015]

Next Article

America, de Franz Kafka

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share