fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment dedicat scriitorului Dario Fo, autorul romanului Fiica papei

Fiica papeiEditura Humanitas Fiction va asteapta la Libraria Humanitas de la Cismigiu marti, 27 septembrie, ora 19, la o intalnire dedicata scriitorului italian Dario Fo, laureat al Premiului Nobel pentru literatura, si celebrului sau roman Fiica papei, in care face dreptate uneia dintre cele mai controversate figuri ale istorie, Lucrezia Borgia.

La eveniment vor vorbi scriitorul Radu Paraschivescu, Smaranda Bratu Elian, profesor universitar, reputat italienist, si Vlad Russo, senior editor Humanitas si traducatorul romanului Fiica papei. Dezbaterea va fi moderata de Denisa Comanescu, director general al Editurii Humanitas Fiction.

Romanul Fiica Papei de Dario Fo poate fi cumpărat cu reducere de la eMAG, Elefant sau Libris.

”Desprinzand istoria papei Alessandro VI Borgia si a rudelor sale din Renasterea italiana, obtinem o saga tulburatoare, in care personajele se poarta fara pic de respect cu adversarii lor si adesea chiar intre ele. Victima menita sacrificiului e, fara indoiala, de fiecare data, inca din copilarie, Lucrezia, aruncata cu orice prilej si fara pic de mila, atat de tata, cat si de frate, in valtoarea intereselor financiare si politice. Ce credea dulcea copila despre asta nu-i pasa absolut nimanui. De altfel, e femeie – motiv suficient chiar si pentru un tata viitor papa si pentru un frate pe cale de-a deveni cardinal. Ba, cateodata, Lucrezia nu-i nimic altceva decat un colet cu sani plinuti si fese trasnet. Ah, era sa uit, pana si ochii ii sunt plini de vraja.” (Dario Fo)

Accesul la eveniment este gratuit si se face pe baza unei rezervari prelabile prin Eventbook.

Comunicat Editura Humanitas

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Nu veți avea ura mea

Noutate la Nemira: Nu veți avea ura mea, de Antoine Leiris

Next Article
Stephen King

6 cărți de Stephen King cu doar 48 lei!

Related Posts

Total
0
Share