fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Eveniment Diverta: Paula Sacui in dialog cu cititorii

Diverta și Editura Allfa vă invită sâmbătă, 1 martie, de la ora 17.00, la o întâlnire cu Paula Săcui, autoarea romanului Nu mi-e frică. Evenimentul va avea loc în magazinul Diverta din Băneasa Shopping City, iar cititorii vor avea ocazia să o cunoască pe Paula – autoarea, dar și pe Lola, protagonista romanului care și-a epuizat primul tiraj în doar câteva săptămâni de la lansare. La finalul evenimentului, Paula Săcui va susține o sesiune de autografe.

Nu-mi-e-frica

Scrisă în doar 14 zile, prima carte a Paulei Săcui – editor Stirile Pro Tv este nu doar un best-seller, ci și una dintre cele mai controversate cărți ale momentului. Este ”o carte cu multă iubire și ură’, după cum mărturisește chiar autoarea. Și continuă: “Pentru cei care se întreabă, deși semănăm, nu sunt eu cucoana aia de pe copertă. Eu sunt cealaltă. Mult mai cuminte, cu un aer de secretară parasită de Gicu într-o stație de metrou.” Dacă este așa sau nu, cititorii se vor convinge singuri pe 1 martie, de la ora 17.00 pentru că Paula le promite o discuție sinceră și deschisă despre cum este ea și cum a scris această carte, despre temeri, dragoste, ură, sensibilitate și superficialitate.

Paula Săcui este jurnalist și și-a lansat volumul de debut Nu mi-e frică pe 23 noiembrie la Targul de carte Gaudeamus, în prezența unora dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune din România. Nu mi-e frică s-a bucurat de un succes uriaș încă de la lansare, primul tiraj epuizându-se din prima luna.

Diverta este un brand 100% romanesc, cu o istorie de 15 ani si 25 de magazine  in 19 orase din tara. Cu sloganul “Mereu ceva nou”, Diverta este cel mai mare retailer de entertainment și dezvoltare personală din Romania, cu magazine în cele mai importante orașe ale țării, organizate dupa un concept unic, creat pe baza preocupărilor publicului  și structurate pe trei zone de interes: “Imi place”, “Ma joc si învat” și “Am succes”. Conceptul Diverta se contureaza in jurul inovatiei si le ofera clientilor solutii de a tine pasul cu  viata cotidiana, pe toate planurile ei: profesional, hobby și familie. In magazinele Diverta se găsesc categorii variate de produse precum carte, film, jucării, jocuri video, papetarie.

Comunicat de presa Diverta

Cartea o poti cumpara si online, cu reducere, de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Promotii bune la cartile Editurii ALL

Next Article

Cumperi Lego City si primesti cadou un ATV de Politie

Related Posts

Total
0
Share