fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Eveniment Editura Herald: Educație versus Învățământ

educație

Asumarea rolului formator în dezvoltarea copilului și alegerea celor mai potrivite alternative educaționale – Eveniment desfășurat în cadrul campaniei naţionale „Te aşteptăm în librărie!” Librăria Humanitas Cișmigiu – Bulevardul Regina Elisabeta, nr.38. Marți, 27 august 2019, ora 18.30.

Editura Herald şi Librăria Humanitas Cişmigiu din Bucureşti (Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38​) vă invită marți, 27 august 2019, ora 18.30, la evenimentul Educație versus Învățământ,  desfăşurat în cadrul campaniei naţionale „Te aşteptăm în librărie!”.

  • Care sunt indicatorii fericirii în educația copiilor?
  • Cine sau ce face ca disciplina cu dragoste și limite să funcționeze?  
  • Cum alegem cea mai potrivită variantă de educație pentru copilul nostru?
  • Cum să creștem copii responsabili și fericiți?

Iată întrebări la care, cu siguranţă, vom oferi o paletă largă de răspunsuri cu sprijinul specialiștilor invitați la eveniment.

La nivel global, actualul sistem educațional se confruntă cu mari probleme. În plus, departe de a oferi o educație adecvată celor mici, sistemul ajunge adesea să îi epuizeze pe profesori, să streseze părinții și să îndepărteze elevii de școală.

Nu există părinţi perfecţi, educatori perfecți, nu există copii perfecţi şi nici relaţii fără tensiuni. Editura Herald vă propune câteva titluri, cărți pe care le puteți alege drept companion, fiind de un sprijin real în călătoria pe care o facem alături de oamenii buni, pe care vrem să îi creştem şi care vrem să devenim.

Vom discuta pe marginea titlurilor Mindfulness pentru profesori dePatricia Jenningsdin colecţia Mindfulness,Despre educație de Jiddu Krishnamurti din seria de autor și Disciplină cu dragoste și limite de Jerry Wyckoff și Barbara Unell, titlu publicat în colecţia Parentaj.

Îi vom avea alături de noi, ca invitați, pe Lila Vasilescu (trainer, facilitator programe de educație socio-emoțională la Școala Internațională Verita, director Fundația Verita), Andreea Neagu (psiholog, psihoterapeut și supervizor), Andreea Puiu (profesor, dezvoltator Pedagogia fericirii, inițiatoarea campaniilor Cartea de pe catedră și Aleg să fiu un profesor fericit), Sabina Strugariu (psiholog, psihoterapeut integrativ). Evenimentul va fi moderat de Sorin Lucaci (PR Editura Herald).

Specialiştii sunt invitați să împărtășească publicului câteva repere practice din teoriile psihologice și educaționale care ne pot ajuta să avem o comunicare mai bună și o dinamică armonioasă în relația copil – părinte – educator. Vom discuta despre conectare şi empatie și despre cum putem îmbunătăţi conştient viaţa emoţională a copiilor noștri.

Vă invităm, aşadar, la o întâlnire dedicată subiectelor educație, mindfulness și parentaj conştient, din perspectiva celor trei alternative de educație: formală, nonformală și informală, cu sprijinul colecțiilor Mindfulness și Parentaj, publicate de Editura Herald.  

Contact: Sorin Lucaci, PR & Events Coordinator, 0720.063.626, sorin.lucaci@edituraherald.ro

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
reducere

50% reducere la mii de cărți (doar azi, 20 august)

Next Article
transport gratuit

Transport gratuit la orice carte - 20-22 august

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share