fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Eveniment Editura Trei: “Dubla expunere cu Dumitru Gorzo”

dubla-expunere-evenimentJoi, 22 ianuarie, de la ora 19:00, Editura Trei si Kontakt Art organizeaza la Cafeneaua Carturesti Verona evenimentul “Dubla expunere cu Dumitru Gorzo”. Evenimentul va avea in centru cartea-album “Dubla expunere” coordonata de Roxana Gamart si il va avea ca invitat pe Thomas Ciulei.

Despre carte:

Dubla expunere este un hibrid intre o carte de literatura si un album de arta contemporana, un dialog intre zece scriitori si zece artisti vizuali.

Scriitorii care au acceptat provocarea au parcurs portofoliile celor zece artisti prezenti in proiect si fiecare dintre ei si-a ales imaginea declansatoare a demersului lor narativ.

Prozatorii au avut libertate totala – de la alegerea artistului si a lucrarii, pana la modalitatea in care acestia au decis sa conecteze proza lor cu imaginea care i-a inspirat.

Intalnirea dintre literatura si arta, un experiment inedit, a dus la rezultate spectaculoase, dupa cum va veti convinge citind dialogul dintre scriitorii: Stefan Agopian, Bogdan Cosa, Augustin Cupsa, Filip Florian, Adela Greceanu, Nora Iuga, Marin Malaicu-Hondrari, Mitos Micleusanu, Philip O Ceallaigh, Radu Paraschivescu si artistii: Roman Tolici, Zoltan Bela, Ion Grigorescu, Gili Mocanu, Sandor Szasz, Dan Perjovschi, Andrei Gamart, Mircea Cantor, Tara von Neudorf, Dumitru Gorzo.

Cumpara cartea cu reducere de aici.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti cu Libertatea: "O regina in cautarea iubirii. Povestea Caterinei de Valoais" de Anne O'Brien

Next Article

Tabara coolturala de iarna nu-i ca vara. E si mai buna!

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share