fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment Editura Trei: Lansarea cartii “Cum sa le spun…” de Gerard Collignon

cum-sa-le-spunAstazi, 30 martie, Editura Trei ne da intalnire la Libraria Carturesti Verona incepand cu ora 18:30 pentru a asista la lansarea cartii “Cum sa le spun…” de Gerard Collignon, un nou volum din colectia “Psihologie practica”.

Evenimentul va fi moderat de Victor Popescu care ii va avea ca invitati pe Ciprian Moga, managing partner la iQuest Consulting si trainer Process Communication, Crenguta Rosu, co-managing partner la DC Communication si Odeta Login, Government Relations, Regulatory & Medical Director la compania Terapia.

Cumpara cartea cu reducere

Descrierea cartii:

Cum să mă port cu ceilalţi la locul de muncă (fie că sunt director sau subordonat), sau, în viaţa privată, cu rudele mele sau cu prietenii?

Cum să le înţeleg reacţiile şi să îi fac să-mi înţeleagă corect mesajele? Cum să mă adresez lor şi cum să mă comport, astfel încât comunicarea dintre noi să fie optimă? Cu toţii ne punem zi de zi astfel de întrebări.

Autorul cărţii ne învaţă cum să ne poziţionăm pe aceeaşi lungime de undă cu interlocutorul nostru, în funcţie de tipul lui de personalitate: Perseverent, Gânditor, Imaginator, Promotor, Rebel sau Empatic. În acest mod, vom căpăta trei informaţii esenţiale: despre sursele motivării lui, despre modul de comunicare preferat şi modalităţile sale de a gestiona stresul. Modelul Process Communication a fost realizat de către psihologul american Taibi Kahler, pentru NASA. Gérard Collignon, colaboratorul său apropiat, îl preia şi îl explică în această carte pentru publicul larg, oferind un ajutor esenţial oricui îşi doreşte îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti cu Libertatea: "Dansul seductiei" de Sabrina Jeffries

Next Article

Lista Anutei: Zece romane young fiction

Related Posts

Total
0
Share