fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment Editura Tritonic: Lansarea volumului “Teoria comunicarii”

teoria-comunicariiAstazi, 18 februarie, de la ora 18:30, Tritonic Grup Editorial ne invita la Libraria Bastilia pentru a lua parte la prezentarea volumului “Teoria comunicarii” scris de Irina Stanciugelu, Raluca Tudor, Adriana Tran si Vasile Tran.

La eveniment vor fi prezenti Remus Pricopie, Diana Cismaru, Irina Stanciugelu, Raluca Tudor, Adriana Tran, Vasile Tran si Bogdan Hrib.

Vezi aici promotiile la carti de comunicare.

Despre carte:

Volumul “Teoria comunicarii” este extrem de consistent conceptual si metodologic, sprijinindu-se spre o abordare interdisciplinara a ideiilor si proceselor comunicarii, abordare care impleteste fertil semiotica, filosofia limbajului, sociologia si psihologia sociala. In lucrare sunt inventariate conceptele si modelele clasice, cat si cele contemporane ale teoriei comunicarii, in stransa corelatie cu prezentarea detaliata a principalelor strategii si tehnici de comunicare in campul social. Totodata, cartea analizeaza atat procesele comunicante generatoare de “pozitivitate” si sanatate sociala, cat si cele incarcate de intentionalitati negative, precum variate ipostaze ale manipularii in comunicare, cu deosebire in comunicarea politica si comunicarea mediatica.

Un alt registru semnificativ al cartii este cel didactic-aplicativ. Cartea este un indreptar, un ghid pentru educarea comunicatorilor profesionisti, pentru formarea competentelor specifice acestora. Dimensiunea didactic-aplicativa a cartii este in chip hotarator sustinuta prin articularea textelor teoretice cu exercitii si aplicatii incitante si atractive. – Prof univ. dr. Dumitru Iacob

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti noi: Drept si Legislatie - instrumente utile pentru avocati si juristi

Next Article

Cum functioneaza Google [Editura Publica, 2015]

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share