fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment Herald: Putem ieşi din caruselul emoţiilor copleşitoare?

Putem ieşi din caruselul emoţiilor copleşitoare

Eveniment Herald: Putem ieşi din caruselul emoţiilor copleşitoare? – Sfaturi practice privind recăpătarea autocontrolului

Ceainăria Cărtureşti Verona – Str. Pictor Arthur Verona, nr. 13-15

Miercuri, 25 aprilie 2018, ora 18.30

Editura Herald şi Librăria Cărtureşti Verona (Ceainăria Cărturești Verona – Str. Pictor Arthur Verona, nr. 13-15) au plăcerea de a vă invita miercuri, 25 aprilie 2018, ora 18.30 la un eveniment special, un atelier de dezbateri şi idei, intitulat sugestiv, Putem ieşi din caruselul emoţiilor copleşitoare? Sfaturi practice privind recăpătarea autocontrolului”.

  • Nu ştii cum să depăşeşti sau să gestionezi emoţiile care te copleşesc?
  • Te simţi manipulat, controlat sau minţit?
  • Eşti ţinta unor crize intense, violente şi iraţionale?
  • Simţi că trebuie să “fii delicat” pentru a evita urmatoarea confruntare?

 

Dacă ai răspuns „da”, este posibil ca tu să te afli în dificultate în a-ți gestiona emoțiile sau o persoană apropiată ţie să sufere de tulburare de personalitate borderline.

Iată câteva întrebări la care cu siguranţă vom găsi împreună răspunsuri de la invitaţii noştri, specialişti şi psihologi.

Vă invităm, aşadar, la un eveniment în care vom discuta despre gestionarea emoţiilor copleşitoare şi recăpătarea autocontrolului, despre tulburarea de personalitate Borderline, despre convieţuirea alături de o persoană cu emoţii extreme, alături de invitaţii noştri:  Odette Dimitriu, doctor în psihologie, conferenţiar universitar la Facultatea de Psihologie a Universităţii Titu Maiorescu din Bucureşti şi autor Herald, Mirela Pop  medic primar de recuperare medicală, medic homeopat şi psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală, Gabriela Deniz, coordonator al colecţiei Psihopractica, Editura Herald, şi psiholog. Evenimentul are scopul principal de a ne furniza informaţii cu privire la gestionarea corectă a emoţiilor, de a conştientiza şi identifica reacţiile provocate de tulburarea de personalitate Borderline.

Cu această ocazie vom lansa colecţia Psihopractica şi titlurile: „Cum să-ţi gestionezi emoţiile copleşitoare şi să-ţi recapeţi autocontrolul. Ghidul practic de terapie comportamentală dialectică” de  Matthew McKay, Jeffrey Brantley, Jeffrey C. Wood şi „Borderline: Cum să trăieşti alături de o persoană cu emoţii extreme” de Paul Mason, Randi Kreger.

Dezvoltată de Marsha Linehan pentru a trata tulburarea de personalitate borderline, terapia comportamentală dialectică (TCD) s-a dovedit o terapie eficientă pentru o multitudine de probleme de sănătate mintală, iar cercetările i-au dovedit eficiența în special în gestionarea emoțiilor copleșitoare și a suferinței psihologice, fără a pierde controlul și a acționa distructiv. Pentru a beneficia de efectele pozitive ale acestei terapii, din cartea de față veți învăța cum să vă dezvoltați abilități în patru mari domenii psihologice:

– toleranța la stres și suferință

– prezență conștiență (mindfulness)

– gestionarea emoțiilor

– eficiența interpersonală

În Cum să îți gestionezi emoțiile copleșitoare și să-ți recapeți autocontrolul veți descoperi exerciții, pas cu pas, pentru însușirea abilităților fundamentale care să vă ajute să obțineți rezultate reale și durabile, indiferent de experiența personală în aria psihoterapiei. Pentru profesioniști, acesta va fi un ghid neprețuit, pe care îl pot recomanda cu încredere clienților lor în orice fază a terapiei.

Volumul Borderline: cum să trăiești alături de o persoană cu emoții extreme a ajutat deja 500 000 de oameni care au prieteni și rude ce suferă de tulburarea de personalitate borderline să înțeleagă această tulburare distructivă, să stabilească limite și să-și ajute persoanele apropiate să nu mai apeleze la comportamente periculoase. Această ediție revizuită integral a fost actualizată cu ultimele cercetări despre tulburarea de personalitate borderline și cuprinde informații despre aptitudinile de adaptare și de comunicare pe care le poți folosi pentru a-ți stabiliza relația cu persoana apropiată care suferă de această afecțiune.

Acest ghid te va ajuta:

  • să înțelegi haosul situației
  • să te afirmi și să-ți susții nevoile
  • să aplanezi conflicte și certuri
  • să te protejezi pe tine însuți și pe ceilalți de comportamentul violent

Evenimentul va fi moderat de Sorin Lucaci (PR Editura Herald).

Intrarea este LIBERĂ în limita locurilor disponibile.

Contact: Sorin Lucaci, PR & Events Coordinator

0720.063.626

sorin.lucaci@edituraherald.ro

Parteneri media: Radio România Cultural, București FM, GoldFM, Eva.ro, Filme și Cărți, Bookuria, Bookhub, Bookaholic, 4arte, Agenția de carte, Gazeta de Știri, ZMEU București, România Pozitivă, Raftul cu idei, Rabbit Media, PR Wave, Literatura pe tocuri, IQool, Gratuitor, Fundația Calea Victoriei, Senso TV.

Comunicat Editura Herald

bogdan
Total
29
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Erori în folosirea semnelor de punctuație și de ortografie în limbajul cotidian

Noutate Corint: Erori în folosirea semnelor de punctuație și de ortografie în limbajul cotidian

Next Article
reduceri

Lichidări de stocuri la Elefant: reduceri de până la 70% la cărți

Related Posts

Total
29
Share