fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment Herg Benet: Lansare “Papusile” de Cristina Nemerovschi

papusileDuminica, 8 februarie, de la ora 17:00, editura Herg Benet ne invita la Libraria Carturesti Verona (ceainarie, parter) pentru a asista la lansarea romanului “Papusile” scris de Cristina Nemerovschi. La eveniment vor fi prezente Mirela Miroiu, Ana Barton si Corina Ozon.

Cartea poate fi cumparata cu reducere de aici.

Despre carte:

La început n-au fost cerul și pământul. La început au fost Dora și Luna.

Aprilie, 2011: Dora – care are 18 ani, cântă într-o trupă rock și se pregătește de bac –o întâlnește într-o noapte pe carismatica și misterioasa Luna. Alter ego, iubită, idol, sau toate la un loc? Povestea lor de dragoste se împarte între aventuri extreme și dorința de a-i face pe cei din jur să le accepte relația, totul sub amenințarea unei profeții vechi de peste zece ani, care s-ar putea adeveri sau nu. O familie cu multe secrete, toate întunecate, și o provocare: Dora va trebui să o iubească pe Luna împotriva tuturor.

August, 2014: O surpriză romantică pentru Luna ia o întorsătură neașteptată și Dora va observa cum lumea pe care o știe, în mijlocul căreia se află iubirea ei, se surpă definitiv.

La început n-au fost cuvântul, Dumnezeu sau întinderea nesfârșită de ape. La început au fost Dora și Luna.
Și totul a pornit de acolo.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment Herg Benet: Lansare "Alive" de Petronela Rotar

Next Article

Humanitas ne propune o dezbatere pornind de la cartea "Secolul meu. Confesiunile unui intelectual european"

Related Posts

Total
0
Share