fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment Humanitas: Ana Barton citește în premieră din noua ei carte

Ana BartonMarti, 6 septembrie, ora 19, Libraria Humanitas de la Cismigiu gazduieste prima editie din aceasta toamna a seriei de lecturi publice “Daca e marti, scriitorii iti citesc”. In aceasta seara, Ana Barton va citi in premiera din volumul Acolo unde se aduna visele, aflat in pregatire la Editura Humanitas.

“A stat acolo o vreme sau poate niste vremuri. Vedea numai luminatorii zilei si ai noptii, cat i-a mai vazut si pe ei. Nu mult. Cand n-a mai stiut de zi si de noapte, Nestor s-a mutat cu totul si cu totul in vis. Visa deserturi, ierburi, cirese, copii mici, femei care-si aplecau capetele pe umerii lor si priveau intoarse spre el, branza, un caine pe care-l avusese cand era mic, pasta de tomate rosie, rosie de-ti vine apa-n gura, ca atunci cand deschizi cutia si-ti dau lacrimile de placerea mirosului ei dulce-acrisor, un uliu, gura mamei fiului sau, sanii ei mici, sira spinarii si parul in coc, o covata cu miere zaharisita, niste terase cu somnuri in care te rostogoleai dintr-unu-ntr-altu’, pana jos, jos de tot, unde era o mare limpede, cu margarete in loc de nisip, in care te scufundai. Cand Nestor a respirat in apa aia dulce si clara, l-a ajuns o bucurie pe care n-o mai gustase niciodata. «Ia uite», si-a zis, «nu bei apa, o respiri».”

Accesul la eveniment este gratuit si se face pe baza unei rezervari prelabile prin Eventbook.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Timpul

Revista de cultură contemporană TIMPUL vă aduce în atenție numărul lunii august 2016

Next Article
eveniment Herald

Lansarea cărților Un palid punct albastru de Carl Sagan și Destrămarea curcubeului de Richard Dawkins

Related Posts

Total
0
Share