fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment Humanitas despre singurul roman al lui Salvador Dali

chipuri-ascunse-evenimentMiercuri, 19 august, de la ora 19, Libraria Humanitas de la Cismigiu va fi gazda unei seri dedicate lui Salvador Dalí prilejuita de aparitia singurului sau roman, Chipuri ascunse, la Editura Humanitas Fiction, in colectia “Raftul Denisei” si de publicarea unei noi editii a celebrului sau volum de memorialistica Jurnalul unui geniu.

La eveniment vor participa criticii literari Tania Radu si Andreea Rasuceanu, criticul de arta Pavel Susara si psihiatrul Vlad Stroescu. Dezbaterea va fi moderata de Denisa Comanescu, director general Humanitas Fiction.

Singurul roman al lui Salvador Dalí, Chipuri ascunse, este omagiul adus prozei clasice franceze de imaginatia debordanta a marelui pictor suprarealist. Debutand ca o saga a intrigilor si aventurilor amoroase ale unui grup de aristocrati excentrici, romanul isi are centrul emotional in pasiunea sublimata a contelui de Grandsailles pentru Solange de Cléda. Obsesiile daliniene, fulguratiile sale si atractia pentru ocultism se regasesc in acest roman fascinant.

“Cartea lui Dalí este atat de inventiva vizual, atat de inteligenta, atat de incarcata cu o energie aproape dickensiana, incat nu poti sa nu intelegi trufia cu care se proclama autorul geniu.” (George Melly, The Observer)

Citeste aici recenzia noastra la romanul Chipuri ascunse de Salvador Dali.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Litera a lansat cărțile de colorat și activități antistres pentru adulți Grădina secretă și Pădurea magică

Next Article

10 edituri de top - reduceri de 50%

Related Posts

Total
0
Share